WALLS&FLOORS BY TRGOŠPED: Zajedno s vama dizajniramo vaš životni prostor dajući mu posebnu notu i karakter


Nekada su kupaonice imale samo funkcionalnu ulogu, danas se transformiraju u intimnu zonu koja mora biti lijepa, a i da zadovolji sve pretpostavke za odmor i relaksaciju. Zato smo prilikom uređenja našeg salona keramike Walls&Floors vodili računa da prikažemo različite stilove uređenja kako bi svako mogao pronaći ono što mu najviše odgovara. Kupaonica treba da bude vaš intimni prostor u kojem se osjećate opušteno jer vrijeme provedeno u njoj najčešće je jedino koje imamo za sebe.

Najuočljiviji element svake kupaonice su pločice jer one pokrivaju svaki njen dio, te će u njoj biti godinama. Pločice tako čine osnovu kupatila i prema njima treba prilagoditi stil uređenja, odnosno opremu i namještaj kupaonice. U našoj ponudi su prvoklasne pločice talijanskih i španskih proizvođača koje su odmah raspoložive.

Kod odabira dimenzija keramike nužno se je prilagoditi zadanom prostoru. Velike kupaonice dopuštaju eksperimentisanje sa neobičnim i velikim formatima pločica i igranje sa bojama, ali i male mogu biti funkcionalne bez kompromisa u estetici. Samo treba obratiti pažnju da boje keramike budu u svjetlijim nijansama, a dimenzije sanitarija i namještaja prilagođene kako bi se iskoristio  eksperimentisanje sa neobičnim i velikim formatima pločica i igranje sa bojama, ali i male mogu biti funkcionalne bez kompromisa u estetici. Samo treba obratiti pažnju da boje keramike budu u svjetlijim nijansama, a dimenzije sanitarija i namještaja prilagođene kako bi se iskoristio svaki kvadrat kupaonice.

Još uvijek najtraženiji uzorci su razne imitacije prirodnih materijala poput kamena i drveta, koje nisu ograničene samo na kupaonicu. Naime, mnogi korisnici se odlučuju postavljati pločice i u druge prostorije svoga doma. Tu je i veliki izbor pločica iz takozvane mladalačke kolekcije koje se odlikuju neobičnim dekorima.

Naša ponuda nije ograničena samo na pločice koje su namijenjene kupaonicama. Nudimo i zavidan izbor keramike za vanjsku primjenu, kako zidnih tako i podnih.

Noviji trendovi u uređenju nalažu viseće wc školjke i bidee, tuš kabine u ravnini poda i pričvršćivanje ormarića na zid  – sve kako bi se postigao dodatni osjećaj prostora, a i olakšalo održavanje i čišćenje kupaonice. Naš vam je savjet da do kraja iskoristite oblogu za vodokotlić kao policu za odlaganje stvari, a  prilikom odabira slavina da birate bezvremenske modele koje se lako uklapaju u svaki stil uređenja. Ne zanemarujte i ulogu rasvjete u kupatilu. Suptilna rasvjeta na pravom mjestu može kompletno promijeniti izgled vašeg kupatila, bez obzira na njegovu veličinu. Izbjegavajte osvjetljenje koje dolazi u vidu jednog lustera. Rasvjeta će najbolje zadovoljiti sve potrebe ako se usmjeri prema radnim zonama odnosno da se integrira u ogledalo, a prigušeno svjetlo iznad kade kada se želi stvoriti wellness ugođaj.

I na kraju ne zaboravite na detalje! Nezavisno od stila uređenja zanimljive kutije, neobična ogledala, vješalice ili cvijeće je ono što će zaokružiti cijelu priču i vašu kupaonicu učiniti posebnom.

Posjetite nas na adresi Omera Maslića bb, Kakanj!